Поділитись:

Луцьк: в будинку у Старому місті знову поселилися безхатьки (фото)

Четвер, 22 жовтня 2020, 10:00
Луцьк: в будинку у Старому місті знову поселилися безхатьки (фото)

У будинку на вулиці Данила Братковського у Луцьку знову живуть безхатьки. 

Нещодавно замуровані тирсоплитою входи до аварійної будівлі знову відкриті. Всередині – ліжка і матраци, порожні пластикові пляшки від пива і багато непотребу. 

Сусіди скаржаться на неприємну компанію, через яку трапляються надзвичайні ситуації. Так, у ввечері у вівторок, 20 жовтня через необережне поводження з вогнем у будинку трапилася пожежа. Це вже третя за недовгий час, кажуть місцеві мешканці. 

Раніше у цьому будинку провели ремонт фасаду. Тоді усі входи до будівлі перекрили тирсоплитами. Це, однак, не зупинило бездомних, які знову оселилися всередині. Також на фасаді вже встигло з'явитися перше графіті. 

Більше про те, як виглядає будинок сьогодні, дивіться на наших фото. 

Луцьк: в будинку у Старому місті знову поселилися безхатьки (фото)Луцьк: в будинку у Старому місті знову поселилися безхатьки (фото)Луцьк: в будинку у Старому місті знову поселилися безхатьки (фото)Луцьк: в будинку у Старому місті знову поселилися безхатьки (фото)Луцьк: в будинку у Старому місті знову поселилися безхатьки (фото)Луцьк: в будинку у Старому місті знову поселилися безхатьки (фото)Луцьк: в будинку у Старому місті знову поселилися безхатьки (фото)Луцьк: в будинку у Старому місті знову поселилися безхатьки (фото)Луцьк: в будинку у Старому місті знову поселилися безхатьки (фото)Луцьк: в будинку у Старому місті знову поселилися безхатьки (фото)Луцьк: в будинку у Старому місті знову поселилися безхатьки (фото)Луцьк: в будинку у Старому місті знову поселилися безхатьки (фото)Луцьк: в будинку у Старому місті знову поселилися безхатьки (фото)Луцьк: в будинку у Старому місті знову поселилися безхатьки (фото)Луцьк: в будинку у Старому місті знову поселилися безхатьки (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів