Поділитись:

Лучани скаржаться на невивезене сміття (фото)

Понеділок, 19 жовтня 2020, 10:40
Лучани скаржаться на невивезене сміття (фото)

Лучани скаржаться на те, що комунальники у вихідні не вивозять сміття. 

Відповідний допис опублікував на своїй фейсбук-сторінці користувач Олександр Хом'як. На світлині – переповнені контейнери та непотріб, розкиданий навколо них. 

"Сьогодні 18 жовтня 2020 року станом на 10:20 маємо таку розкішну картину на бульварі Дружби народів, 15. У мене питання до влади. За що ми платимо?!", – пише обурений лучанин 

Лучани скаржаться на невивезене сміття (фото)

Аналогічну ситуацію спостерігали наші журналісти і на Гулака-Артемовського, 13. Тут також переповнені контейнери, з яких вивалюється непотріб. До слова, за вихідні вивезли тільки окремий контейнер для пластику. 

У департаменті житлово-комунального господарства запевняють, що сміття у вихідні вивозиться. Єдине, що через несправність транспорту могли трапитися затримки, коментує ситуацію очільник департаменту Микола Осіюк. У Луцькспецкомунтрансі кажуть, що жодних несправностей за вихідні не фіксували. Наразі на підприємстві з'ясовують усі обставини та перевіряють наявність сміття за вказаними адресами. 

Лучани скаржаться на невивезене сміття (фото)Лучани скаржаться на невивезене сміття (фото)Лучани скаржаться на невивезене сміття (фото)Лучани скаржаться на невивезене сміття (фото)Лучани скаржаться на невивезене сміття (фото)Лучани скаржаться на невивезене сміття (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів