Поділитись:

Лучанин просить світлофор на переході біля ЦУМу

Вівторок, 13 жовтня 2020, 19:00
Лучанин просить світлофор на переході біля ЦУМу

Лучанин Богдан Романюк просить зробити регульованим пішохідний перехід на перехресті вулиці Винниченка та проспекту Волі. 

Про це ідеться в петиції, оприлюдненій ще 9 жовтня. 

"Для нормального функціонування транспорту, відсутності заторів і можливості роз’їжджатись центральне перехрестя міста Луцьк спроектоване так, що в нього в’їжджає три повноцінних дороги, а виїжджає чотири. Потрапити до центру міста можна вулицями Паркова, Шевченка та проспекті Волі. Виїхати ж можна проспектом Волі, вулицями Богдана Хмельницького, Шевченка та Винниченка. Також є частина дороги на Винниченка на в’їзд, проте вона коротка і на загальний трафік не впливає.

Пішохідні переходи від ЦУМу до готелю «Україна», а також від нього до Театрального майдану майже неможливо проїхати без порушень ПДР. Причина у тому, що постійно з усіх сторін є пішоходи, потік яких не закінчується.

Коли тролейбусу треба повернути ліворуч, це майже неможливо зробити без порушення правил дорожнього руху.

Рішення: перенести світлофор зі сторони Театрального майдану на наступний стовп, і замість одного регульованого пішохідного переходу в центрі міста (перехрестя Волі – Винниченка) зробити Т-подібне регульоване перехрестя з трьома пішохідними переходами.

Воно буде просте, зрозуміле середньостатистичному, навіть втомленому і навіть не місцевому водію. А головне – буде роз’їжджатись за загальними правилами. Легко, просто і не дорого", – ідеться в тексті петиції. 

Підписати її можна до 23 жовтня включно за посиланням. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
16 квітня 2024
03 квітня 2024
22 березня 2024
16 березня 2024
08:41
05 березня 2024
28 лютого 2024
09 лютого 2024
08 лютого 2024
22 січня 2024