Поділитись:

Лучани два роки просили світлофор на переході, де загинула дитина (відео)

Неділя, 06 вересня 2020, 18:00
Лучани два роки просили світлофор на переході, де загинула дитина (відео)

Луцька міська рада два роки поспіль відмовляла мешканцям міста у встановленні світлофору на Дубнівській. 

Ідеться про пішохідний перехід навпроти будинку Дубнівська, 32, де у суботу, 5 вересня під колесами авто загинув 10-річний хлопчик.

У неділю, 6 вересня батьки та небайдужі громадяни зібралися на переході вимагати встановлення там світлофору. Мовляв, уже два роки вони про це просять, і отримують тільки "відписки". 

"Будівництво світлофорних об'єктів у місті проводиться на основі аналізу аварійності, інтенсивності руху, транспортних та пішохідних потоків та наявності коштів у міському бюджеті по даній статті витрат... Регульований пішохідний перехід на вулиці Дубнівській, в районі будинку №32 буде влаштовано при цільовому виділенні коштів", – такою була відповідь міської ради на звернення лучан щодо світлофору на Дубнівській, 32. 

Громадяни разом із депутатом Луцькради Олександром Кравчуком підготували звернення від імені батьків учнів ліцею, школи №7, дитсадка та прихожан храму з проханням встановити світлофорний об'єкт на цьому переході. 

"Це вже два похорони дітей. Треба вжити заходів негайно, бо саме зараз діти ходять цим переходом до школи", – кажуть обурені лучани. 

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів