Поділитись:

Під час пандемії влада Сінгапуру доплачуватиме за народження дитини

Середа, 07 жовтня 2020, 03:50
Під час пандемії влада Сінгапуру доплачуватиме за народження дитини

У Сінгапурі пропонують грошову виплату за народження дитини в часи пандемії.

Про це пише "Бабель".

Детальна інформація про суму, яку будуть платити, ще не розголошується. Проте відомо, що це буде на додаток до держаних бонусів для дітей. Чинна в Сінгапурі система дитячих бонусів надає батькам, які мають на це право, допомогу в розмірі до 10 тисяч сінгапурських доларів ($7 330).

«Ми отримали інформацію про те, що коронавірус змусив деяких батьків відкласти свої плани щодо батьківства», — заявив заступник премʼєр-міністра Сінгапуру Хенг Сві Кіт.

Зазначимо, що в Сінгапурі один із найнижчих рівнів народжуваності у світі, який він намагається підвищити протягом десятиліть. Згідно з урядовими даними, у 2018 році рівень народжуваності у Сінгапурі досяг восьмирічного мінімуму і склав 1,14 дитини на одну жінку. Багато азійських країн стикаються з аналогічною проблемою падіння рівня народжуваності, який може стрімкіше погіршитися під час пандемії. Раніше цього року рівень народжуваності в Китаї впав до найнижчого рівня з моменту утворення Китайської Народної Республіки 70 років тому.

Проте водночас, Індонезія та Філіппіни стикаються з перспективою масового сплеску вагітностей через карантин. За даними Фонду народонаселення Організації обʼєднаних націй, на Філіппінах число небажаних вагітностей виросте майже вдвічі — до 2,6 мільйона, якщо заборона на пересування через карантин буде чинною до кінця року.

Філіппіни посідають друге місце за чисельністю населення в Південно-Східній Азії — 108,4 мільйона осіб. Окрім того, там один із найсерйозніших вірусних спалахів в регіоні — понад 307 тисяч заражень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
19 квітня 2024
18 квітня 2024
17 квітня 2024
13 квітня 2024
10 квітня 2024
07 квітня 2024
05 квітня 2024