Поділитись:

Як вирішуватимуть проблему зі сміттям в районі Балки

Вівторок, 06 жовтня 2020, 09:10

Протягом неодноразових обстежень департамент муніципальної варти дослідив проблематику щодо поводження зі сміттям на мікрорайоні Балка, зокрема підкидання до контейнерів для збору твердих побутових відходів на вул. Вороніхіна та неналежного стану території біля них.

Відтак муніципали підійти до вирішення проблеми комплексно, – повідомили на сторінці у фейсбуці. 

Зокрема, було підготовлено та направлено лист департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради щодо необхідності встановлення додаткових двох контейнерів та облаштування належним чином майданчика для збору твердих побутових відходів, з влаштуванням огородження та дашка і зняттям шару забрудненої землі, оскільки поруч розташованія 4 багатоквартирні будинки з 6-8 під’їздами.

Також муніципали проведуть роз’яснення з мешканцями прилеглих вулиць, а саме: Петра Маха, Митрополита Андрея Шептицького, Олексія Шума, Декабристів, Гетьмана Мазепи, В’ячеслава Хурсенка, Щусева, Ринок та Старова. Ми проведемо оповіщення шляхом рознесення листівок задля інформування щодо необхідності дотримання Правил благоустрою міста Луцька, ЗУ «Про відходи» та потреби встановлення індивідуальних контейнерів для побутових відходів у кожному приватному домоволодінні.

До цих заходів залучать ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс», який надасть можливість придбати контейнери в розстрочку на 2 платежі, а для пенсіонерів – на 4 платежі, уклавши відповідний договір. Про час та місце зустрічі з мешканцями мікрорайону повідомлять додатково.

Окрім того, на таку зустріч ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс» уже привезе відповідні контейнери, і за наявності паспорту ви одразу зможете укласти договір та забрати сміттєвий бак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів