Поділитись:

Волинянка, у якої 20 котів, просить про допомогу (фото)

Понеділок, 05 жовтня 2020, 14:00

Ківерчанка Анна Романенко, яка рятує викинутих на трасу котиків, просить небайдужих допомогти їй із тваринами. 

Зараз у дворі відчайдушної дівчини живе 20 котів. На своїй фейсбук-сторінці вона оприлюднила допис із проханням про допомогу. 

"Читаючи інших волонтерів, які панікують, коли у них з`являється новий котик, якого вони самостійно підібрали десь і принесли додому, але собі не можуть залишити, тому що у них вже є домашній улюбленець.... я починаю сміятися і плакати від розпачу.

Ситуація критична: 20 котів. Це не просто багато, це дуже багато. 

Для тих, хто не знає всю ситуацію, поясню коротко – живемо на трасі, постійно викидають/підкидають котів, собак. У тварин два варіанти: кинутися під машину чи прийти до нас на територію. Я вимушена знову просити допомогу у Вас. Всі, хто прочитають це, можуть допомогти. 

Варіанти допомоги:

1. Зробіть репост на свою сторінку та по групах.

2. Якщо у вас нема котика, ви можете вибрати з тих, які живуть у нас на території. (Обіцяю зробити фотосесію котикам) Якщо у вас є котик, то ви можете взяти для нього друга/подружку. Стерилізацію гарантую.

3. Якщо у вас нема можливості взяти мурчика, але є величезне бажання допомогти, ви можете передати корм або допомогти фінансово на банківську карту", – ідеться в дописі

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів