Поділитись:

Дубілет розкритикував перенесення робочих днів на суботи

П'ятниця, 02 жовтня 2020, 00:30
Дубілет розкритикував перенесення робочих днів на суботи

Колишній міністр Кабінету Міністрів, співзасновник monobank, Koto і Smartass Дмитро Дубілет вважає перенесення свят неефективним і пропонує відмовитися від цього.

Про це він написав на своїй сторінці у фейсбуці. 

Ексміністр зазначив, що, згідно з рішенням Кабміну від 30 вересня, наступного рок буде відразу три перенесення свят і, відповідно, три робочі суботи. Із його слів, від цих переносів страждає ВВП. Тому запевнив: від такої традиції варто відмовитися. 

"Робочі суботи мене завжди дратували. Власне, як і будь-якого бізнесмена, якого я знаю. Я колись ділився з вами аналізом щодо банківських платежів юросіб, які показують, що всі ці робочі суботи робочі вельми умовно. ВВП від цих переносів очевидно страждає. Минулого року, коли я несподівано став частиною того самого Кабміну, я зрадів можливості поборотися з цим соціалістичним пережитком. Але розв'язати боротьбу не вийшло – календар 2020 року і без мене вийшов таким, що перенесення, окрім як у січні, були не потрібні. Я впевнений, що перенесення свят неефективні. У країнах, з яких нам потрібно брати приклад, такого явища немає", – написав Дубілет. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів