Поділитись:

Масштабні пожежі на Луганщині: боротися із вогнем допомагає волинська бригада

Четвер, 01 жовтня 2020, 10:00
Масштабні пожежі на Луганщині: боротися із вогнем допомагає волинська бригада

У Луганській області пожежі перекидаються на міста та села, пошкоджені будинки. 

У Станично-Луганському районі в селі Красна Талівка внаслідок пожежі трави сталося займання 4 житлових будинків. У Кряківці Новоайдарського району вогнем пошкоджено 6 приватних будинків, близько 10 господарчих споруд. У Трьохізбенці Новоайдарського району пошкоджено 2 приватних будинки. У селах Муратове, Капітанове, Гречишкине проводиться евакуація людей. Існує загроза населеним пунктам Половинкине та Байдівка, селам Малинове, Піщане та Артема, – повідомляють у ДСНС. 

До боротьби з вогнем долучилися й бійці 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого. Як йдеться на сторінці у фейсбуці, військовослужбовці 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа одними з перших стали на боротьбу з вогнем.

Масштабні пожежі на Луганщині: боротися із вогнем допомагає волинська бригадаМасштабні пожежі на Луганщині: боротися із вогнем допомагає волинська бригадаМасштабні пожежі на Луганщині: боротися із вогнем допомагає волинська бригадаМасштабні пожежі на Луганщині: боротися із вогнем допомагає волинська бригада

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів