Поділитись:

На Волині школярам подарували світловідбивні елементи (фото)

Четвер, 01 жовтня 2020, 06:58
На Волині школярам подарували світловідбивні елементи (фото)

Школярі села Волошки у Ковельському районі на Волині отримали світловідбивні елементи від патрульних та представників Генерального Консульства Республіки Польща в Луцьку.

Про це інформує пресслужба патрульної поліції у фейсбуці.

Патрульні та консульство, які вже 4 роки співпрацюють у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, продовжують реалізовувати ініціативу "Безпечна дорога до школи".

Сьогодні учні початкових класів загальноосвітньої школи с. Волошки познайомилися із поліцейськими, які провели для школярів урок про правила дорожнього руху, та отримали жилетки, браслети, наліпки і брелки зі світловідбивними елементами.

Начальник управління патрульної поліції Андрій Крутень переконаний, що такі заходи є актуальними, оскільки діти мають бути помітними на дорозі в темну пору доби, коли повертаються зі школи. Також він подякував консульству за надійну співпрацю.

Генеральний Консул Республіки Польща в Луцьку Славомір Місяк, своєю чергою, додав, що ініціатива покликана допомогти дітям безпечно повертатися додому. Тим більше, що чимала кількість шкіл розташовані поблизу дороги, де інтенсивний рух транспорту.

Учні школи були раді ознайомитися із правилами дорожнього руху, вивчити найголовніші правила та отримати флікери, які пообіцяли носити в темну пору доби.

Зауважимо, що Генерального Консульства Республіки Польща в Луцьку і патрульна поліція Волині продовжуватиме забезпечувати світловідбивними елементами й інші школи області.

На Волині школярам подарували світловідбивні елементи (фото)На Волині школярам подарували світловідбивні елементи (фото)На Волині школярам подарували світловідбивні елементи (фото)На Волині школярам подарували світловідбивні елементи (фото)На Волині школярам подарували світловідбивні елементи (фото)На Волині школярам подарували світловідбивні елементи (фото)На Волині школярам подарували світловідбивні елементи (фото)На Волині школярам подарували світловідбивні елементи (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів