Поділитись:

На Волині біля пішохідних переходів поблизу шкіл з'явилися "зелені" чоловічки

П'ятниця, 04 вересня 2020, 06:58
На Волині біля пішохідних переходів поблизу шкіл з'явилися

Перед початком нового навчального року поблизу двох шкіл міста Ковеля біля пішохідних переходів з'явилися макети школярів у яскравому одязі, які попереджатимуть водіїв, що тут проїжджу частину переходять діти. Їх встановили по вул. Незалежності: один – біля ліцею №3 імені Лесі Українки, інший –біля ЗЗСО №1.

Про це пише КовельPost.

Конструкції мають яскраві кольори і світловідбивні елементи, чим привертатимуть до себе увагу водіїв не лише вдень, а й в темну пору доби. Це має сприяти завчасному зменшенню швидкості автомобілів при під'їздах до пішохідних переходів.

Макети для підвищення безпеки учнів встановили з ініціативи та за кошти Сім'ї ресторанів «Classic» (підприємець Дідицький Р.). Це подарунок місту з нагоди 20-річчя діяльності мережі закладів у Ковелі.

Як повідомила секретар міської ради Віра Федосюк, така ідея сподобалась і місцевим депутатам. Тому обранці громади вирішили подбати про безпеку дітей і біля інших навчальних закладів міста Ковеля. За кошти депутатського фонду планують встановити ще декілька таких фігурок у місцях з найбільш інтенсивним рухом транспортних засобів.

На Волині біля пішохідних переходів поблизу шкіл з'явилися На Волині біля пішохідних переходів поблизу шкіл з'явилися На Волині біля пішохідних переходів поблизу шкіл з'явилися

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів