Ратнівчани створили свою "Волинську Голландію" із хризантем

Понеділок, 28 вересня 2020, 20:00

Ратнівчани Вікторія та Василь Дудкевичі на своєму городі створили свою «Волинською Голландією», висадивши понад 80 сортів хризантем.

Про це йдеться на сайті Ратнівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості.

А нещодавно пошукачі роботи, зареєстровані як безробітні, відвідали господарство Дудкевичів. Це відбулося у рамках рроєкту «Успіх в дії».

Незважаючи на професійний досвід у лікувальній справі пані Вікторії і юридичну обізнаність пана Василя, вони охоче господарюють на присадибній ділянці уже чимало років: вирощують городину, квіти. Зараз на 5 сотках у пані Вікторії росте понад 80 сортів хризантем. Різні за кольором, висотою, запахом, по різному вибагливі до сонця та вологи милують око кожного перехожого.
Свою любов до землі передають дітям. 13-річна дочка Олена не менше, аніж батьки, знає про сорт кожної квітки і розповіла про особливості їх вирощування.
Відвідавши господарство Дудкевичів, присутні відчули справжній смак осені, від душі насолодилися квітковою атмосферою . Яскравий приклад успішних людей допомагає пошукачам роботи зорієнтуватися на самозайнятість та визначитися зі сферою діяльності.