Поділитись:

Які квіти найчастіше купують лучани*

Четвер, 14 травня 2020, 21:02
Які квіти найчастіше купують лучани*

А ви коли-небудь задавалися питанням, які квіти сьогодні користуються найбільшим попитом?

Що найчастіше купують і дарують? Між іншим, вельми цікава тема. Квітковий магазин, що знаходиться на 1 поверсі Розважального центру "Промінь", допоміг розібратися, продаж квітів яких сортів ведеться найбільш активно, і чому.

– Почнемо, мабуть, з гербер. Букет гербер є відмінним подарунком, оскільки ці квіти мають дуже яскраву, позитивну, сонячну зовнішність. Вони схожі і на ромашки, і на маленьке сонечко, і ця схожість робить їх рідними та близькими квітами. Соковитість квітів а також їх природність викликає найтепліші почуття.

Які квіти найчастіше купують лучани*

– Не меншою популярністю користуються і троянди. Вони вже багато років вважаються одним з найбільш популярних подарунків. І завдяки прекрасній доступності їх дуже часто вибирають. Гордовиті, неприступно шипасті, але насправді дуже ніжні і примхливі квіти, троянди здатні змусити посміхнутися навіть найсерйознішу дівчину.

Які квіти найчастіше купують лучани*

– Трохи рідше дарують лілії. Ніжні, тендітні, витончені квіти для таких же красивих і легких дівчат. Дуже гарний зовнішній вигляд квітів в сукупності з їх зворушливою примхливістю робить лілії відмінним подарунком.

Які квіти найчастіше купують лучани*

– Символом весни, розквіту, позитиву є тюльпани. Недарма саме навесні, і особливо активно на початку травня ці квіти особливо активно починає поставляти Голландія, країна тюльпанів.
Величезна кількість сортів цих дивовижних квітів дозволяє знайти найоптимальніший варіант букета для будь-якої дівчини.

– А ось продаж хризантем майже не залежить від сезону. В будь-який час року магазин готовий запропонувати вам ці прекрасні квіти за досить привабливими цінами. Широка колірна гамма хризантем, а також їх красива зовнішність робить цю квітку відмінним подарунком на різні урочисті заходи.

Які квіти найчастіше купують лучани*

Якщо ви хочете придбати ці або якісь інші квіти, варто зайти в магазин квітів "У Наталі", що знаходиться на 1 поверсі Розважального центру "Промінь".
Графік роботи:  ПН-НД 09:00-21:00

У магазині також діє доставка за номером телефону:
0997326017
0505091644 

 Тут представлений великий асортимент букетів на будь-який смак і гаманець, а професійний флорист допоможе вам швидко підібрати саме ті квіти, які вам потрібні.

Надрукувати
мітки:
коментарів