Біля Володимира водії зіпсували свіжоукладений асфальт (фото)

Неділя, 27 вересня 2020, 11:19

На під’їзді до Володимира-Волинського водії зіпсували свіжоукладений асфальт.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Волинській області.

На регіональній трасі Р-15 Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква ремонтують три ділянки автошляху, серед них відрізок Верба – Володимир-Волинський. Тут приступили до робіт з влаштування верхнього шару дорожнього покриття. Фінішне асфальтування розпочали зі сторони районного центру і рухаються в напрямку Ковеля.

Під час ремонту на цій ділянці не стали перекривати рух транспорту повністю, а організували його в реверсному режимі. Про проведення дорожніх робіт та тимчасову схему організації дорожнього руху користувачів дороги інформують встановлені тут відповідні дорожні знаки та інші технічні засоби, а також регулювальник.

Проте є водії, які ігнорують будь-які засоби організації дорожнього руху, нехтуючи правилами дорожнього руху наражають на небезпеку себе та оточуючих і завдають збитки.

Вчора, 26 вересня, на ділянці ремонту автошляху Р-15 на під’їзді до м.Володимира-Волинського, попри заборонні знаки, червоний сигнал світлофора та вимоги регулювальника, всі ці автомобілі виїхали на свіжоукладений і ще не укатаний асфальт.

Цих слідів на дорожньому покритті вже не ліквідувати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: