Поділитись:

На Мальдівах відкрили найбільші надводні вілли з прозорими підлогами

Неділя, 27 вересня 2020, 03:54

25 вересня на Мальдівах відкрилися найбільші у світі надводні вілли класу люкс, які мають, на вибір, одну або дві спальні.

Як пише Суспільне з посиланням на CNN, площа вілл з однією спальнею складає 1916 м², а з двома спальнями – 2811 м². Хоча існують надводні вілли з більшою площею, це найбільші вілли з однією і двома спальнями.

Усього для бронування доступні 8 вілл. Вони мають скляну прозору підлогу, щоб можна було спостерігати за коралами і рибою поблизу, приватні ванни на відкритому повітрі, дерев'яні веранди з шезлонгами, басейни (на випадок, якщо клієнти втомляться від води в океані), розсувні дахи для спостереження за зірками з ліжка і водні гірки.

Як і багато інших туристичних помешкань, нові вілли знаходяться на приватному острові, цього разу – це Кунфунаду. Поблизу знаходиться кілька ресторанів (і, навіть, шоколадна кімната), дитячий клуб, тенісні корти, обсерваторія, спеціальний риф для підводного плавання з аквалангом, склодувний центр і найбільший відкритий кіноекран в Індійському океані Cinema Paradiso.

Нині Мальдіви відкриті для туристів з будь-якої країни за умови, що вони залишаться на одному острові на час свого перебування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів