Поділитись:

Дивні посилки з Китаю під час пандемії: в США вияснили, що було всередині

Понеділок, 03 серпня 2020, 01:42
Дивні посилки з Китаю під час пандемії: в США вияснили, що було всередині

У США частково пояснили феномен загадкових посилок з насінням із Китаю, отримані громадянами, які їх не замовляли. Сільськогосподарські інспектори виявили насіння шавлії, розмарину та інших культур, що не становлять екологічної небезпеки.

Про це повідомляє Бабель з посиланням на Business Insider.

Раніше Міністерство сільського господарства закликало громадян, які отримали неочікувані посилки, ні в якому разі не саджати насіння та заховати його подалі від дітей. Побоювались, що вони можуть містити хвороби та паразитів, здатних знищити господарство США. Такі посилки отримували в усіх 50 штатах.

Всього інспекція виявила в посилках насіння 14 рослин: гірчиці, капусти, ранкового сяйва, м’яти, шавлії, розмарину, лаванди, гібіскусу та троянди. Міністерство пояснило феномен як аферу для створення видимості популярності продукту.

У липні громадяни США, а також Канади та Великої Британії повідомляли про отримання неочікуваних посилок з Китаю, що містили загадкове насіння. Деякі посилки були помарковані як такі, що містять дорогоцінності.

Китайські дипломати заявили, що наліпки з адресами доставки були підроблені, та закликали Поштову службу США відправити їх до Китаю для розслідування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів