Поділитись:

В Ізраїлі запровадили тотальний карантин

Субота, 26 вересня 2020, 03:54
В Ізраїлі запровадили тотальний карантин

В Ізраїлі  вводять  повний карантин  через стрибок захворюваності на коронавірусну інфекцію.

Про це пише "Кореспондент".

Добова кількість нових інфекцій склала в Ізраїлі 6950 випадків, що стало найвищим показником з початку пандемії. Це змусило уряд посилити протиепідемічні обмеження.

З 25 вересня на два тижні введуть повний карантин, введення жорсткого локдауну необхідне для боротьби з другою хвилею коронавірусу.

"Щоб врятувати життя ізраїльтян, ми повинні оголосити повний карантин на два тижні, який розпочнеться в найближчу п'ятницю і триватиме до кінця свята Симхат Тора. Після цього будуть ще два тижні карантину, сподіваюся, не дуже суворого, але говорю заздалегідь: все залежить від показників захворюваності", - заявив прем'єр під час засідання урядової комісії щодо коронавірусу.

Деталі повного карантину прем'єр не надав.

Нагадаємо, що 18 вересня Ізраїль першим у світі ввів повторний карантин через побоювання, що система охорони здоров'я не впорається зі зростанням кількості інфекцій. Перший карантин тривав з березня по травень. У вересні в країні знову стала збільшуватися кількість інфікованих.

У вівторок добова кількість нових інфекцій склала 6950 випадків, що стало найвищим показником з початку пандемії. За даними американського університету Університету Джонса Хопкінса, в майже 9-мільйонному Ізраїлі зареєстровано 204 690 випадків коронавірусу SARS-CoV-2, від наслідків зараження вірусом і викликаного ним захворювання на COVID-19 померли 1325 осіб. Близько 145 тисяч пацієнтів одужали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів