Поділитись:

Показали, як на Волині ремонтують міжнародний автошлях на Брест (фото)

Вівторок, 22 вересня 2020, 22:05
Показали, як на Волині ремонтують міжнародний автошлях на Брест (фото)

Тривають ремонтні роботи на ділянці дороги між населеними пунктами Воля Любитівська і Погіньки Ковельського району (км 91+012 – км 95+562). Вона знаходиться на автошляху міжнародного значення М-19 Доманово (на м. Брест)- Ковель – Чернівці – Тереблече (на м. Бухарест).

Про це йдеться на сайті Волинської ОДА.

Протяжність ремонтованої дороги – 4,6 км. За інформацією Служби автомобільних доріг у Волинській області з них, майже на 3 км уже укладено нижній шар з крупнозернистої асфальтобетонної суміші. Згодом тут буде влаштовано верхній шар дорожнього покриття зі щебенево-мастикового асфальтобетону.

Поточне відновлення автошляху є одним із тих, який реалізовується у рамках програми Президента України «Велике будівництво». За планом фінансування на цей шлях з державного бюджету передбачено понад 98 мільйонів гривень.

Показали, як на Волині ремонтують міжнародний автошлях на Брест (фото)Показали, як на Волині ремонтують міжнародний автошлях на Брест (фото)Показали, як на Волині ремонтують міжнародний автошлях на Брест (фото)Показали, як на Волині ремонтують міжнародний автошлях на Брест (фото)Показали, як на Волині ремонтують міжнародний автошлях на Брест (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів