Поділитись:

Гарантія – п’ять років: на Волині завершили ремонт на міжнародній автодорозі (відео)

Понеділок, 24 серпня 2020, 13:26
Гарантія – п’ять років: на Волині завершили ремонт на міжнародній автодорозі (відео)

Завершилися роботи на двох об’єктах поточного середнього ремонту міжнародної автодороги М-19 Доманово (на м. Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на м. Бухарест) від км 140+850 до км 153+750.

До 8-микілометрової ділянки с. Переспа – с.Кременець, яку в травні нинішнього року введено в експлуатацію, додалося ще майже 13 відновлених кілометрів цього автошляху на відрізку с.Княгининок – с.Прилуцьке, –повідомили в Службі автомобільних доріг у Волинській області. 

Ремонтні роботи стартували наприкінці квітня, а вже у середині липня було повністю влаштовано новий дорожній одяг з трьох шарів, загальною товщиною 30 см, на який підрядне підприємство ТзОВ "Луцькавтодор-Сервіс" надає п’ятирічний гарантійний термін.

Та лише ремонтом проїзної частини не обмежились. На цій ділянці нанесено дорожню розмітку, встановлено бар’єрне огородження, сигнальні стовпчики, дорожні знаки, влаштовано лінії зовнішнього освітлення та освітлення пішохідних переходів, облаштовано посадкові майданчики та пішохідні доріжки, а також проведено ремонт двох штучних споруд – мосту через р. Стир у с.Княгининок та шляхопроводу у с.Прилуцьке.

Наразі маємо понад 41 відновлених кілометрів найголовнішої транспортної артерії Волині, що пролягає від Переспи Рожищенського району до м. Луцька, як через північний підхід обласного центру, так і в його об’їзд.

А днями ремонтні роботи стартували ще на одному об’єкті цього автошляху – ділянці протяжністю 2,5 км між селами Струмівка і Підгайці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів