Поділитись:

Луцький нападник Максим "Плохой" хотів під домашній арешт, а раніше казав, що не має дому

П'ятниця, 18 вересня 2020, 10:50
Луцький нападник Максим «Плохой» хотів під домашній арешт, а раніше казав, що не має дому

Волинський апеляційний суд у відкритому судовому засіданні розглянув апеляційну скаргу захисника адвоката Тиможинського в інтересах Максима Кривоша, якого підозрюють, зокрема, у тероризмі, повідомляється на сторінці установи. Захист наполягав, аби змінити ухвалу судді Луцького міськрайонного суду від 10 вересня 2020 року про продовження строку тримання під вартою відносно підозрюваного у кримінальному провадженні щодо вчинення терористичного акту, захоплення та тримання осіб як заручників з погрозою знищення людей, посягання на життя працівника правоохоронного органу, а також незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами (ч. 1 ст. 258, ч. 2 ст. 147, ст. 348, ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України).

Колегія суддів відхилила апеляційну скаргу в якій захисник просив застосувати до підозрюваного запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту, залишивши рішення Луцького міськрайонного суду від 10 вересня 2020 року у вигляді тримання під вартою, строком на 60 днів без визначення розміру застави в силі.

Цікаво, що під час судового засідання, коли йому вперше обирали міру запобіжного заходу, він заявляв, що не має місця проживання.

Довідково:
Вранці 21 липня 2020 року у Луцьку озброєний Максим "Плохой" Кривош захопив рейсовий автобус з пасажирами. У заручниках опинились 13 осіб. Близько 22:00 всі захоплені громадяни були звільнені, а чоловіка затримано.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів