Поділитись:

Аварійники "Луцькводоканалу" ліквідували небезпечний порив на триметровій глибині

Четвер, 17 вересня 2020, 23:02
Аварійники «Луцькводоканалу» ліквідували небезпечний порив на триметровій глибині

Оперативно відреагували працівники аварійних бригад КП «Луцькводоканал» на ситуацію, що сталася сьогодні в одному з центральних районів Луцька.

Про це повідомили в пресслужбі КП «Луцькводоканал».

В екстремальних умовах працівники дісталися до важкодоступного місця аварійного пориву водогону на глибині близько трьох метрів.

Ушкоджена труба пролягає в зоні забудови, де наявні й інші мережі, а місце пориву захопило значну ділянку водогону. Але попри всі складнощі аварію було ліквідовано у максимально стислі терміни.

Наразі водопостачання в оселях лучан повністю відновлене.

"На світлинах бачимо ускладнені умови роботи, в яких доводиться працювати аварійникам. Пишаємося професіоналізмом, сміливістю і самовідданою роботою наших спеціалістів! Дякуємо за нелегку працю, від якої залежить злагоджене і безперебійне водопостачання". - зазначили в дописі.

Аварійники «Луцькводоканалу» ліквідували небезпечний порив на триметровій глибиніАварійники «Луцькводоканалу» ліквідували небезпечний порив на триметровій глибиніАварійники «Луцькводоканалу» ліквідували небезпечний порив на триметровій глибиніАварійники «Луцькводоканалу» ліквідували небезпечний порив на триметровій глибиніАварійники «Луцькводоканалу» ліквідували небезпечний порив на триметровій глибині

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024