Поділитись:

Як вітали з професійним святом луцьких рятувальників (фото)

Четвер, 17 вересня 2020, 14:40
Як вітали з професійним святом луцьких рятувальників (фото)

У Луцьку привітали працівників Державної служби надзвичайних ситуацій з професійним святом. 

Урочистості відбулися на території пожежної частини на вулиці Грибоєдова. 

Рятувальників нагородили за сумлінну службу та з нагоди професійного свята. Дарували грамоти та квіти. Перед ними виступили чиновники зі словами вдячності та побажаннями. 

Так, очільниця Волинської ОДА Ірина Вахович подякувала матерям волинських рятувальників за те, що вони виховали таких свідомих дітей. А виконувач обов'язків міського голови Григорій Пустовіт побажав якнайменше роботи. 

Після офіційної частини на гостей заходу чекали показові виступи рятувальників-спортсменів. Вони за лічені секунди піднімалися драбинами на 4-поверхову будівлю. 

Далі всі охочі дивилися, з чого складається пожежний автомобіль. 

Більше про те, як вітали луцьких рятувальників, дивіться на наших фото. 

Як вітали з професійним святом луцьких рятувальників (фото)Як вітали з професійним святом луцьких рятувальників (фото)Як вітали з професійним святом луцьких рятувальників (фото)Як вітали з професійним святом луцьких рятувальників (фото)Як вітали з професійним святом луцьких рятувальників (фото)Як вітали з професійним святом луцьких рятувальників (фото)Як вітали з професійним святом луцьких рятувальників (фото)Як вітали з професійним святом луцьких рятувальників (фото)Як вітали з професійним святом луцьких рятувальників (фото)Як вітали з професійним святом луцьких рятувальників (фото)Як вітали з професійним святом луцьких рятувальників (фото)Як вітали з професійним святом луцьких рятувальників (фото)Як вітали з професійним святом луцьких рятувальників (фото)Як вітали з професійним святом луцьких рятувальників (фото)Як вітали з професійним святом луцьких рятувальників (фото)Як вітали з професійним святом луцьких рятувальників (фото)Як вітали з професійним святом луцьких рятувальників (фото)Як вітали з професійним святом луцьких рятувальників (фото)Як вітали з професійним святом луцьких рятувальників (фото)Як вітали з професійним святом луцьких рятувальників (фото)Як вітали з професійним святом луцьких рятувальників (фото)Як вітали з професійним святом луцьких рятувальників (фото)Як вітали з професійним святом луцьких рятувальників (фото)Як вітали з професійним святом луцьких рятувальників (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів