Поділитись:

У Луцьку просять встановити «лежачий поліцейський» на Дубнівській

Понеділок, 07 вересня 2020, 14:00
У Луцьку просять встановити «лежачий поліцейський» на Дубнівській

У Луцьку просять облаштувати штучну дорожню нерівність (лежачий поліцейський) на вул. Дубнівська від КП «Луцькводоканал» до залізничного переїзду.

Відповідну петицію зареєстрував Кирило Холодюк 7 вересня. 

Із його слів, та ділянка дороги дозволяє швидку їзду, автомобілі часто порушують встановлену норму не більш ніж 50 км/год в місті. А це часто призводить до трагічних наслідків. Поруч – ліцей і дитячий садочок. Дорослим і дітям часто доводиться довго чекати, поки автомобілі пригальмують і пропустять їх.

На цій ділянці, зазначив чоловік, дуже часто трапляються ДТП, а також здійснюються наїзди на пішоходів і тварин. Просимо вас подбати про життя наших дітей.

Нагадаємо: у суботу, 5 вересня поблизу ліцею на вулиці Дубнівській на переході збили дитину. Двоє хлопців 10 і 13 років переходили дорогу по переходу. Маршрутка, яка рухалася крайньою правою смугою, пропустила пішоходів, натомість автомобіль ГАЗ, що їхав лівою смугою не зупинився. Від отриманих травм 10-річний хлопчик помер. Наступного дня люди перекрили дорогу і вимагали встановити там світлофор. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024