Поділитись:

Дзвін мечів та блискіт обладунків: у Луцькому замку змагалися лицарі (фото)

Неділя, 06 вересня 2020, 09:10
Дзвін мечів та блискіт обладунків: у Луцькому замку змагалися лицарі (фото)

Десятки лицарів у обладунках та "дами серця", озброєні мечами. Таким було змагання лицарів у Луцькому замку. 

У суботу, 5 вересня відбувся кубок України із середньовічного бою «Середньовічний Лучеськ. Доблесть віків», що також є одним із відбіркових етапів до Національної збірної із середньовічного бою.

Змагання відбуваються у Луцьку вже четвертий рік поспіль. Цього року на турнір приїхало понад пів сотні бійців з різних куточків України: Київ, Житомир, Львів, Полтава, Коростень, Біла Церква, Чернівці, Рівне. Наше місто представляють як нові бійці, так і досвідчені спортсмени, що є багаторазовими чемпіонами світу, Європи, України.

Номінації у змаганнях діляться на масові («16 на 16», «10 на 10», «5 на 5», «3 на 3») та дуельні («щит і меч», «довгий меч», «древкова зброя»). Поєдинок проходить в рамках чітко відведеного часу, або ж закінчується після набрання необхідної кількості балів.

Як боролися лицарі – дивіться на світлинах луцького фотографа Олега Бурлаки.

Дзвін мечів та блискіт обладунків: у Луцькому замку змагалися лицарі (фото)Дзвін мечів та блискіт обладунків: у Луцькому замку змагалися лицарі (фото)Дзвін мечів та блискіт обладунків: у Луцькому замку змагалися лицарі (фото)Дзвін мечів та блискіт обладунків: у Луцькому замку змагалися лицарі (фото)Дзвін мечів та блискіт обладунків: у Луцькому замку змагалися лицарі (фото)Дзвін мечів та блискіт обладунків: у Луцькому замку змагалися лицарі (фото)Дзвін мечів та блискіт обладунків: у Луцькому замку змагалися лицарі (фото)Дзвін мечів та блискіт обладунків: у Луцькому замку змагалися лицарі (фото)Дзвін мечів та блискіт обладунків: у Луцькому замку змагалися лицарі (фото)Дзвін мечів та блискіт обладунків: у Луцькому замку змагалися лицарі (фото)Дзвін мечів та блискіт обладунків: у Луцькому замку змагалися лицарі (фото)Дзвін мечів та блискіт обладунків: у Луцькому замку змагалися лицарі (фото)Дзвін мечів та блискіт обладунків: у Луцькому замку змагалися лицарі (фото)Дзвін мечів та блискіт обладунків: у Луцькому замку змагалися лицарі (фото)Дзвін мечів та блискіт обладунків: у Луцькому замку змагалися лицарі (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів