Поділитись:

Що коїться на центральному пляжі Луцька в останній день літа (фото)

Понеділок, 31 серпня 2020, 16:00
Що коїться на центральному пляжі Луцька в останній день літа (фото)

Сонце припікає лучан на центральному пляжі міста востаннє цього літа. 

Десятки відпочивальників засмагають і купаються у теплій воді, проводжаючи гарячу пору року. Хтось лежить на рушниках, дехто навпаки ходить під сонцем і вишуковує на пляжі знайомих для по-літньому легкої бесіди. Старші люди грають в карти, читають книжки і неквапливо ідуть до води, аби вкотре зануритися і спуститися за течією. А потім піднятися до пляжу і повільно рухатися у довільному напрямку. 

Настрій останнього літнього дня на луцькому пляжі настільки безтурботний, що рятувальники навіть не прийшли на свій пост. Тому за безпекою тут стежать хіба втомлені собаки. Упівока стежать. Бо ж під таким сонцем хочеться спати, а не працювати. 

Помітно побільшало на пляжі дітей. Вони хлюпочуться у воді, граються у піску і намагаються провести якомога насиченіше цей день. Від завтра їм знову до школи, і про таку літню безтурботність наступні дев'ять місяців доведеться хіба що мріяти. 

Більше про те, яким був останній день літа-2020, дивіться на наших фото. 

Що коїться на центральному пляжі Луцька в останній день літа (фото)Що коїться на центральному пляжі Луцька в останній день літа (фото)Що коїться на центральному пляжі Луцька в останній день літа (фото)Що коїться на центральному пляжі Луцька в останній день літа (фото)Що коїться на центральному пляжі Луцька в останній день літа (фото)Що коїться на центральному пляжі Луцька в останній день літа (фото)Що коїться на центральному пляжі Луцька в останній день літа (фото)Що коїться на центральному пляжі Луцька в останній день літа (фото)Що коїться на центральному пляжі Луцька в останній день літа (фото)Що коїться на центральному пляжі Луцька в останній день літа (фото)Що коїться на центральному пляжі Луцька в останній день літа (фото)Що коїться на центральному пляжі Луцька в останній день літа (фото)Що коїться на центральному пляжі Луцька в останній день літа (фото)Що коїться на центральному пляжі Луцька в останній день літа (фото)Що коїться на центральному пляжі Луцька в останній день літа (фото)Що коїться на центральному пляжі Луцька в останній день літа (фото)Що коїться на центральному пляжі Луцька в останній день літа (фото)Що коїться на центральному пляжі Луцька в останній день літа (фото)Що коїться на центральному пляжі Луцька в останній день літа (фото)Що коїться на центральному пляжі Луцька в останній день літа (фото)Що коїться на центральному пляжі Луцька в останній день літа (фото)Що коїться на центральному пляжі Луцька в останній день літа (фото)Що коїться на центральному пляжі Луцька в останній день літа (фото)Що коїться на центральному пляжі Луцька в останній день літа (фото)Що коїться на центральному пляжі Луцька в останній день літа (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 квітня 2024
17:26
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024