Поділитись:

Луцьких рятувальників відправили в теплодимокамеру для тренування навичок (фото)

Четвер, 27 серпня 2020, 18:15

У Луцьку відбулися планові тренувальні заняття рятувальників з відпрацювання навичок дій в умовах задимленого середовища.

Співробітники оперативно-координаційного центру управління ДСНС України у Волинській області відпрацювали алгоритм роботи в засобах індивідуального захисту органів дихання в теплодимокамері на території 2-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Луцька, – інформує ДСНС на Волині. 

Під час тренувань співробітники ДСНС у складі ланки газодимозахисної служби працювали в теплодимокамері, здійснюючи пошук та евакуацію умовних потерпілих із небезпечного середовища, а також виявляли осередок загорання та подавали вогнегасні речовини для його ліквідації, а також виконували фізичні вправи із значним навантаженням у теплокамері.

Метою проведення тренувань було підвищення рівня фізичної витривалості рятувальників, вироблення психологічної стійкості та удосконалення навичок оперативної роботи в складних умовах, а також посилення уваги до дотримання правил безпеки праці при ліквідації пожеж.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів