Поділитись:

Не знали, куди дівати: у Рожищі вивезли сміття в лісосмугу (фотофакт)

Четвер, 27 серпня 2020, 18:42
Не знали, куди дівати: у Рожищі вивезли сміття в лісосмугу (фотофакт)

У середу, 26 серпня, у лісосмузі поблизу вулиці Граничної у Рожищі виявили засмічення території будівельним та побутовим сміттям.

Зокрема, старша інспекторка муніципальної поліції Рожищенської міської ради Мар'яна Демчук спіймала порушників правил благоустрою під час скидання непотребу в лісосмузі. Чоловік та жінка мотивували свої дії тим, що не знали, куди дівати це сміття, – йдеться на сайті Рожищенської міської ради. 

На порушників благоустрою був складений адмінпротокол за ст. 152 та 160 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Окрім того, чоловіка та жінку зобов’язали прибрати територію від усього викинутого ними сміття.

Не знали, куди дівати: у Рожищі вивезли сміття в лісосмугу (фотофакт)Не знали, куди дівати: у Рожищі вивезли сміття в лісосмугу (фотофакт)Не знали, куди дівати: у Рожищі вивезли сміття в лісосмугу (фотофакт)

У міськраді нагадали, що у разі накопичення будівельних відходів у господарстві рожищани можуть звернутися у КП «Дільниця благоустрою Рожищенської міської ради» та замовити послугу з його вивозу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів