Поділитись:

У Луцьку керівницю «Watsons» змусили поприбрати сміття біля магазину

Середа, 26 серпня 2020, 22:12
У Луцьку керівницю «Watsons» змусили поприбрати сміття біля магазину

Чергову «бруднулю» у Луцьку виявив інспектор відділу контрою за благоустроєм та санітарним станом міста департаменту муніципальної варти в ході реагування на звернення, що надійшло через мережу «Facebook».

Про це йдеться на сторінці муніципалів у фейсбуці.

Територія навколо магазину «Watsons» по вул. Кравчука, 26 перебуває в неналежному стані: бруківка неочищена від зілля, а навколо розкидане сміття. Що й не дивно – адже біля входу відсутня урна для сміття, зазначають муніципали.

За даними фактами керівниці магазину видали приписи відповідно до п.п. 4.30.1 та 3.1.4 Правил благоустрою міста Луцька з вимогою привести прилеглу до магазину територію до належного вигляду та встановити урну для сміття біля входу в приміщення магазину у встановлені терміни.

За невиконання вимог припису на відповідальну особу буде складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 152 КУпАП.

У Луцьку керівницю «Watsons» змусили поприбрати сміття біля магазинуУ Луцьку керівницю «Watsons» змусили поприбрати сміття біля магазинуУ Луцьку керівницю «Watsons» змусили поприбрати сміття біля магазину

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів