Поділитись:

У трьох ліцеїв на Волині – нові директори

Середа, 26 серпня 2020, 06:58

У Ковелі визначили переможців конкурсу на посади директорів ліцеїв імені Олени Пчілки, № 10 та № 3 імені Лесі Українки.

Про це повідомляють на сайті Ковельської міськради.

Відбувся черговий етап конкурсу на посади директорів закладів загальної середньої освіти міста – ліцеїв №№ 3, 10 та імені Олени Пчілки – письмове тестування на знання законодавства України в галузі освіти, професійних, управлінських компетентностей та публічна презентація перспективного плану розвитку закладів.

Їх проходили усі претенденти одночасно у присутності членів конкурсних комісій. Тестування складалося з 50 питань, обраних у довільному порядку з двохсот, оприлюднених на сайті міської ради.

Конкурсантам було запропоновано на вибір 6 варіантів тестів.

До наступного випробування були допущені усі учасники, адже вони дали більше 50 % правильних відповідей (понад 26 питань). Перевірка робіт відбувалась у присутності всіх членів комісій за наданими ключами розв’язків.

Комісії затвердили такі результати: Василь Оксентюк набрав 40 балів з 50 можливих, Олена Вальчук – 45, Світлана Шворак – 36.

Комісія заслухала також публічні презентації перспективного плану розвитку закладів. Крім того, учасникам конкурсу було запропоновано письмово розв’язати ситуаційне завдання та пройти співбесіду.

Усі успішно впоралися із поставленими завданнями. У результаті переможцями конкурсу стали – Василь Оксентюк (ліцей № 3 імені Лесі Українки), Олена Вальчук (ліцей імені Олени Пчілки) та Світлана Шворак (Ліцей № 10), з якими буде укладено трудові договори у формі контрактів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів