Поділитись:

Сарай, де тримають кіз у старій частині Луцька, демонтують: готують рішення (фото)

Понеділок, 24 серпня 2020, 14:31
Сарай, де тримають кіз у старій частині Луцька, демонтують: готують рішення (фото)

Інспектори департаменту муніципальної варти в ході реагування на звернення громадян виявили біля будинку на вул. Галшки Гушевичівни, 7 самовільно розміщенні господарські споруди – сараї, які перебувають у занедбаному стані, а деякі з них – у зруйнованому.

В одному із сараїв утримуються кози. Ще один незаконний сарай було виявлено біля будинку на вул. Володимирській, 111. Про це повідомили на сторінці департаменту у фейсбуці. 

У зв’язку з тим, що відповідні дозвільні документи на їхнє розміщення відсутні та задля приведення територій до належного санітарного стану, департаментом муніципальної варти підготовлено проєкти рішень виконавчого комітету про демонтаж вищевказаних незаконних тимчасових споруд та конструкцій.

Сарай, де тримають кіз у старій частині Луцька, демонтують: готують рішення (фото)Сарай, де тримають кіз у старій частині Луцька, демонтують: готують рішення (фото)Сарай, де тримають кіз у старій частині Луцька, демонтують: готують рішення (фото)Сарай, де тримають кіз у старій частині Луцька, демонтують: готують рішення (фото)

Нагадаємо: порушення правил благоустрою за цією адресою муніципали зафіксували ще 17 липня. Пан Володимир та його дружина розповідають, що прихід муніципалів був для них несподіванкою. І після нього залишилося багато питань. Зазначили, що їм так і не пояснили, як "правильно" тримати господарство у Луцьку. І запевнили: кози не винні.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів