Поділитись:

Футбольна команда луцького заводу «Кромберг енд Шуберт» – бронзовий призер всеукраїнських змагань в Одесі*

Середа, 19 серпня 2020, 10:00

«Kroschu Lutsk» – футбольна команда, про успіхи та перемоги якої ми звикли чути регулярно. Це дітище луцького заводу «Кромберг енд Шуберт Україна Лу». У команду входять дуже сильні гравці, до того ж всі вони є працівниками підприємства. «Kroschu Lutsk» є абсолютним чемпіоном Четвертої, Третьої та Корпоративної ліги Волині; бронзовим призером Другої ліги Волині та двічі чемпіоном Корпоративної ліги підприємства «Кромберг енд Шуберт Україна» (Луцьк, Житомир).

Цьогоріч команда «Kroschu Lutsk» виборола право представляти своє підприємство та всю область на змаганнях за V ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КУБОК «ДАЙМОНД ЛІГА «ОДЕСА 2020» SUMMER CUP, що відбувалися в однойменному місті. Надзвичайно хороша можливість відчути суперництво кращих команд України та водночас велика відповідальність. І що ви думаєте? Звичайно ж, наші хлопці не підвели і привезли додому бронзовий кубок, зайнявши третє місце серед 12 найсильніших команд країни у Корпоративній лізі, а ще – отримали масу схвальних відгуків від організаторів дійства.

Усі футбольні відрядження команди спонсорує підприємство, і це яскравий приклад соціальної турботи про своїх працівників. А оскільки ці змагання відбувалися практично на узбережжі Чорного моря, то хлопці ще й чудово відпочили в перерві між матчами.

Змагання тривали три дні, з 14 до 16 серпня, а їх організація була на дуже високому рівні. У день прибуття наша команда мала перший матч, в якому, на жаль, поступилася команді Миронівський хлібопром (МХП), напевно, все-таки, далася в знаки дорога. Проте хлопці швидко зібралися і вже наступного дня вирвали перемогу у київського КЛФК. Матч був надзвичайно видовищним та напруженим. Протягом основного періоду з мінімальним відривом лідирували суперники. Наші хлопці постійно пресингували і щоразу створювали небезпечні гольові моменти біля воріт киян. На останніх хвилинах рахунок зрівнюється! І все вирішує серія післяматчевих пенальті. З двох ударів по воротах наш голкіпер і капітан команди Сергій Ціхоцький не пропустив жодного, а от до воріт суперників потрапили два м’ячі. 3:1 – впевнена і надзвичайно видовищна перемога «Kroschu Lutsk».

Цей матч запам’ятався ще однією приємністю. Прочитавши у фейсбуці, що наші футболісти грають в Одесі, підтримати їх приїхали дівчата, які теж працюють на підприємстві і в той час відпочивали неподалік. Після їхнього гучного скандування «Kroschu Lutsk» нашу команду знали всі гості змагань, а непрямі суперники навіть почали за нас вболівати. Наступного дня хлопці увірвалися на футбольне поле з новими силами та повні рішучості. Рахунок матчу був відкритий вже на першій хвилині. А після двох захопливих таймів крошівці святкували впевнену перемогу. 9:3 – і бронзовий кубок їде в Луцьк!

Нагородження, оплески та запрошення до участі в наступному сезоні Кубка, який відбудеться через рік. «Kroschu Lutsk» там раді бачити особливо. Це був неймовірний вікенд, повний яскравих вражень, дружніх обіймів, підтримки, згуртованості та хорошого футболу. Дякуємо хлопцям із «Kroschu Lutsk» за чудову гру. А підприємству «Кромберг енд Шуберт Україна Лу» – за підтримку молодіжного спорту! Так тримати!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки: