Поділитись:

У Берліні збирають підписи на підтримку кабана, який вкрав ноутбук у нудиста

Середа, 19 серпня 2020, 03:23
У Берліні збирають підписи на підтримку кабана, який вкрав ноутбук у нудиста

У Берліні люди закликають зберегти самку дикого кабана Ельзу, яка на пляжі поцупила у чоловіка пакет з ноутбуком – він погнався за нею голяка і став мемом. Про це повідомляє Бабель з посиланням на BBC.

Для цього люди виходять на демонстрації із закликами врятувати Ельзу та інших кабанів і збирають підписи під петицією.

Менеджер лісового господарства Каті Каммер розповіла, що кабани перестали боятися людей. У коментарі місцевій телекомпанії вона зазначала, що свиноматку слід «прибрати», адже часом дикі кабани можуть проявити агресію щодо людей та заразити їх, наприклад, свинячою чумою. «Прибрати» мається на увазі не переселити, адже для цього потрібна окрема захищена парканом територія.

Щороку в Берліні відстрілюють до двох тисяч кабанів, а сезон полювання починається восени.

Представник лісового господарства пояснив, що свиноматку з поросятами не будуть відстрілювати, поки дитинчата не стануть достатньо дорослими, щоб подбати про себе самостійно.

Нагадаємо, у Берліні чоловік, який був нудистом, погнався за кабаном, не встигнувши одягнутись, і його сфотографували інші відпочивальники. Знімок швидко поширили в інтернеті користувачі Facebook, Twitter та інших соціальних мереж і він став мемом.

Нудизм у Німеччині поширений і влітку роздягатися в парках — це нормально. Рух за повернення до природи відомий як Freikörperkultur («культура вільного тіла», або FKK).

Зазначимо, що деякі ЗМІ написали, що цей інцидент стався в Ірпені, на Київщині. До цього про погоню розповіли й адміністратори Facebook-спільноти «Ірпінь сьогодні». Вони опублікували кадри з підписом: «Буває і таке», але не вказали, де зроблено фото і хто автор. Через це кілька видань повідомили, що інцидент нібито стався саме в цьому місті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів