Поділитись:

Не в Ірпені, а в Берліні: голий відпочивальник ганявся за кабанами, які вкрали його ноутбук (фото 18+)

Четвер, 06 серпня 2020, 21:42
Не в Ірпені, а в Берліні: голий відпочивальник ганявся за кабанами, які вкрали його ноутбук (фото 18+)

Українські ЗМІ сьогодні, 6 серпня, поширили новину, що в містечку Ірпінь, що під Києвом, на пляжі родина диких кабанів вкрала одяг в одного з відпочивальників.

Ситуація дійсно відбулася, але не в Україні. Як з'ясував ІА "Конкурент", насправді курйозний випадок трапився з голим відпочивальником у Берліні, столиці Німеччини. У мережі з'явилася фотографія, на якій видно, як голий чоловік ганяється за сім'єю кабанів, найбільший з яких вхопив жовтого пакета з його речами.

Як розповіла авторка фото, в жовтій сумці – ноутбук чоловіка, а тому той, не думаючи про свій зовнішній вигляд, намагався якнайшвидше забрати гаджет у тварини.

Чи вдалося йому це – невідомо. Авторка лише зазначає, що опублікувала фото погоні в мережі з дозволу "полювальника". За її словами, чоловік лише посміявся над курйозними фотографіями. Жінка нагадала, що в кожного в житті бувають смішні моменти. То чому б, мовляв, ними не поділитися з іншими?

Не в Ірпені, а в Берліні: голий відпочивальник ганявся за кабанами, які вкрали його ноутбук (фото 18+)Не в Ірпені, а в Берліні: голий відпочивальник ганявся за кабанами, які вкрали його ноутбук (фото 18+)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів