Поділитись:

У Німеччині триває найбільший в історії країни суд над педофілами

Вівторок, 18 серпня 2020, 21:00
У Німеччині триває найбільший в історії країни суд над педофілами

У німецькому Кельні розпочався процес за гучною справою про педофілію. 43-річного чоловіка, кухаря за професією, звинувачують у домаганнях до доньки й записі відео. Дружина чоловіка погодилася дати свідчення проти нього.

Про це інформує служба ВВС Україна

За версією слідства, фотографії та відео домагань, які зробив обвинувачуваний, подивилися десятки тисяч людей - він поширював їх через шведський сервіс Threema, що дозволяє обмінюватися зашифрованими повідомленнями.

Повне ім'я чоловіка не розголошують, в офіційних повідомленнях його називають Йорг Л.

Засідання суду, на якому допитуватимуть Йорга Л. та братимуть свідчення його дружини, буде закритим.

У жовтні минулого року поліція здійснила рейд в будинку чоловіка в місті Бергіш-Глдабах, неподалік від Кельна. Правоохоронці виявили речові докази, які дозволили залучити до справи ще кілька десятків підозрюваних у перегляді дитячого порно.

Зараз за справою про інтернет-мережу педофілів проходять 87 підозрюваних із 16 регіонів. Це найбільше розслідування за справами про педофілію в історії післявоєнної Німеччини.

В результаті слідчих дій 50 дітей віком від трьох місяців до 15 років, які стали жертвами домагань і жорстокого ставлення, забрали з сімей.

Троє слідчих, що працювали над справою, взяли лікарняний - через психологічну травму, отриману ними внаслідок перегляду фото й відео з неповнолітніми.

Слідство вважає, що інтернет-група, де ділилися дитячим порно, налічувала до 30 тисяч учасників. У деяких інших чатах було до 1800 користувачів, які могли одночасно передивлятися фото й відео.

У висновку слідства йдеться, що Йорг Л. Кілька разів бачився з іншими учасниками чату, і вони сексуально домагалися дітей один одного.

У травні учасника чату, з яким зустрічався обвинувачуваний, засудили до 10 років тюрми за сексуальні домагання.

В Німеччині, особливо в регіоні Північний Рейн - Вестфалія, останнім часом сталося кілька гучних скандалів, пов'язаних зі справами про педофілію.

11 червня за звинуваченнями в педофілії арештували 11 людей. Справу відкрили після того, як у підвалі в Мюнстері знайшли фотографії й відео з дитячим порно. Слідство заявили, що у справі три жертви - віком 5, 10 і 12 років.

Під час ще одного гучного розслідування з'ясувалося, що кілька чоловіків домагалися дітей упродовж 20 років на території кемпінгу в місті Люгде. Йдеться про кілька випадків домагань, що мали місце в період між 1998 і 2018 роками. Жертвам на той момент було від 3 до 14 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 квітня 2024
21 квітня 2024
19 квітня 2024
17 квітня 2024
15 квітня 2024
12 квітня 2024