Поділитись:

Бабуся волинського співака заявляє про відмову у відборі на Євробачення через «Смуглянку»

Вівторок, 18 серпня 2020, 09:02
Бабуся волинського співака заявляє про відмову у відборі на Євробачення через «Смуглянку»

12-річному Максиму Ткачуку з Волині, який виконував відому радянську військову пісню "Смуглянка" на престижному конкурсі в Лондоні, начебто відмовили в участі у нацвідборі на дитяче Євробачення.

Про це заявила його бабуся. І додала, що він лідирував в онлайн-конкурсі, – інформує 112 канал. 

Також з YouTube нацвідбору зникло відео, в якому Максим Ткачук виконав пісню "Джамайка" українською мовою. 

"Мені натякнули, що через пісню "Смуглянка". З телеканалу ніхто не набирав і нічого не пояснив. Я б хотіла у них запитати, щоб вони мені особисто сказали, чому. Дитина набрала більше 12 тисяч голосів і більше 30 тисяч переглядів. Якщо правда, що через "Смуглянку", то я не знаю, тоді в нашій країні взагалі капець", – сказала бабуся хлопчика.

Водночас Суспільний мовник 17 серпня оголосив результати мистецького конкурсу на найкращу пісню для національного відбору на участь у Дитячому пісенному конкурсі "Євробачення-2020". Перемогу здобули Михайло Клименко й Марина Круть, які написали пісню в співавторстві. 

До 25 серпня Суспільний мовник приймає заявки на участь у національному відборі на Дитяче Євробачення-2020. Цього року діти можуть узяти участь як із власним твором, так і з кавером пісні. Дитяче Євробачення-2020 відбудеться 29 листопада у Варшаві (Польща). Польський суспільний мовник (Telewizja Polska) прийматиме конкурс удруге поспіль. У 2019 році він проходив у місті Глівіце.

Нагадаємо: Максима Ткачука, який привіз перемогу відразу в трьох номінаціях пісенного конкурсу Stars of the Albion в Лондоні, зустріли вдома цькуванням і обуренням. Конкурс був присвячений 75-річчю Перемоги у Другій світовій війні і хлопчик заспівав там радянську військову пісню "Смуглянка". Згодом юний співак з Турійська отримав Подяку голови Волинської облдержадміністрації. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
13:36
24 квітня 2024
23 квітня 2024
20 квітня 2024
09:09