Поділитись:

Хлопчик, якого цькували за "Смуглянку", отримав подяку від голови Волинської ОДА

Четвер, 12 березня 2020, 09:53
Хлопчик, якого цькували за «Смуглянку», отримав подяку від голови Волинської ОДА

Юний співак з Турійська Максим Ткачук отримав Подяку голови Волинської облдержадміністрації. 

11 березня голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко здійснив робочу поїздку у смт Турійськ, під час якої зустрівся з Максимом Ткачуком, неодноразовим переможцем найпрестижніших музичних конкурсів, – повідомили у відділі інформаційної політики ВОДА. 

Хлопчику довелося відчути  людський осуд. Річ у тім, що у лютому юний волинянин взяв участь у конкурсі "Stars of the albion 2020", що проходив у Лондоні, та здобув перемогу у трьох номінаціях серед представників 23-х країн світу. Зважаючи на тематику конкурсу, який був присвячений 75-й річниці перемоги у Другій світовій війні, хлопчик одягнув воєнну партизанську форму та заспівав пісню "Смуглянка".

Хлопчик, якого цькували за «Смуглянку», отримав подяку від голови Волинської ОДА

Хлопчик, якого цькували за «Смуглянку», отримав подяку від голови Волинської ОДА

Хлопчик, якого цькували за «Смуглянку», отримав подяку від голови Волинської ОДА

Відтак Максима Ткачука, його музичних керівників та рідних, які його підтримували, звинуватили у проросійській позиції. Проте у соцмережах багато волинян і не тільки почали підтримувати співака і захоплюватися його талантом.

Насправді Макс Ткачук доволі талановитий, і підтвердженням цьому є його неодноразові перемоги у музичних конкурсах як українських, так і міжнародних. Саме на одному з таких заходів, міжнародному конкурсі "Поверни мені музику", що проходив в Одесі, Максим отримав звання володаря гран-прі за виконання пісень "Плакала калина" та "Джамайка". А ще – сертифікат на участь у вищезгаданому міжнародному конкурсі. Перемозі радів не лише Максим, який мріяв виступити в Лондоні, а й бабуся, яка самотужки виховує онука та усіляко сприяє розвитку його музичних здібностей.

Вручаючи Подяку голови облдержадміністрації, Юрій Погуляйко порадив хлопчику й надалі співати заради країни та не звертати увагу на негатив у соцмережах, позаяк це – політичні моменти.

"Це справді обдарована дитина, яка представляла Україну на міжнародному рівні. Ми пишаємося цим юним волинянином і впевнений, що ще неодноразово почуємо про його перемоги, – зауважив голова облдержадміністрації. – І не треба робити з цього якісь політичні скандали на тему псевдопатріотизму".

Наразі Максим Ткачук чекає на участь у музичному фестивалі в Білорусії та планує побувати на острові Мальта. Адже саме перемога у столиці Великобританії подарувала такі можливості. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів