Поділитись:

На Волині «накрили» партію спирту й тютюну на 21 мільйон гривень (фото)

Понеділок, 17 серпня 2020, 16:20

Працівники податкової міліції ГУ ДФС у Рівненській області за підтримки військовослужбовців Луцького прикордонного загону ДПС України під процесуальним керівництвом прокуратури Рівненської області на території Волинської області припинили діяльність «підпільного цеху» з незаконного виробництва фальсифікованого алкоголю під виглядом відомих брендів.

Про це повідомили в пресцентрі Державної фіскальної служби. 

Розслідуванням встановлено групу осіб, які, не маючи ліцензії на виробництво та торгівлю алкогольними напоями, здійснюють діяльність з незаконного виготовлення, зберігання та транспортування задля збуту спирту, алкогольних напоїв, обклеєних підробленими марками акцизного податку та тютюнових виробів.

За результатами слідчих дій за місцем розташування «підпільного цеху» з незаконного обігу було вилучено близько 40 тис. літрів спирту, 350 тис. пачок тютюнових виробів різних найменувань, в тому числі іноземного виробництва, 5,6 тис. літрів лікеро-горілчаних виробів в упаковках «bag-in-box», 2 тис. пляшок коньяку та 200 пляшок горілки, обклеєних марками акцизного податку з ознаками підробки, 2,6 тис. підроблених марок акцизного податку та обладнання, яке забезпечує масове виробництво алкогольних напоїв.

Орієнтовна вартість вилученої продукції становить понад 21 млн грн.

Наразі вирішується питання щодо призначення ряду судових експертиз вилученої рідини та тютюнових виробів.

Розслідування триває.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів