Поділитись:

Береш плату – декларуй: волинянам нагадують про податки за обробку полів

Понеділок, 17 серпня 2020, 09:50

На Волині громадяни, які здійснюють діяльність у сфері сільського господарства, задекларували понад 1,9 мільйона гривень отриманих минулого року доходів.

Зокрема, у переліку цих декларантів ті, хто надає в період жнив послуги комбайнування чи інші сезонні послуги власною технікою, а також обробляють задля отримання доходу земельні ділянки площею понад 2 гектари. Про це повідомляє ГУ ДПС у Волинській області. 

«Понад двісті волинян вже подали декларації про отриманий дохід у період сезонних польових робіт 2019-го року. Із задекларованих майже 2 мільйонів гривень доходів вони сплатять 343 тисячі гривень ПДФО і 29 тисяч гривень військового збору. Сподіваємося, що всі волиняни, котрі отримують доходи в період сезонних польових робіт, будуть такими ж відповідальними громадянами своєї країни. Адже чесна сплата податків, що є вимогою Конституції України, – це реальний фінансовий внесок кожного громадянина у
незалежність і безпеку держави», – зазначає начальник Головного управління ДПС у Волинській області Світлана Савчук.

Нагадаємо, що на Волині триває операція «Урожай-2020». Окрім організації контролю за реальним станом виплати зарплати працівникам, зайнятим в аграрному виробництві на всіх етапах, фахівці ДПС виявляють нелегальних найманих працівників, залучають до декларування осіб, які надають в період жнив послуги комбайнування власною технікою та обробляють з метою отримання доходу земельні ділянки понад 2 гектари. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів