Поділитись:

Історичні прогулянки Луцьком відновлюють

П'ятниця, 14 серпня 2020, 10:52
Історичні прогулянки Луцьком відновлюють

Через карантин прогулянки Луцьком з цікавими історіями від краєзнавця Олександра Котиса припинили. Проте зараз їх поступово відроджуватимуть. Отож, запрошують на нову екскурсію за свіжими архівними розвідками історичного тла міста.

Про це повідомив на своїй сторінці у фейсбуці журналіст, краєзнавець, очільник відділу охорони культурної спадщини департаменту культури Луцької міської ради Олександр Котис. 

"Відомі лучани і їхні будинки. Балкон, проти якого боролася світова революція. Гроза-поліцейський, який катував в’язнів. Підстава для "баті". Хто творив луцький міський простір і які цікаві історії з цим пов’язані", – про це йтиметься на прогулянці. 

Позаяк великій кількості людей збиратися не можна, їх розділять на групи – буде дві однакові екскурсії в різний час. Вибирайте, який найбільше підходить.

  • Субота, 15 серпня, 18:00. Зустріч на Театральному майдані біля пам’ятника Лесі Українці.
  • Неділя, 16 серпня, 18:00. Зустріч на Театральному майдані біля пам’ятника Лесі Українці.

Вартість екскурсії – благодійний внесок для ГО "Стендаль" 50 грн з особи. Реєстрація тут: https://bit.ly/3gOuh0N . 

Також у суботу в Луцьку відбудеться три вечірні екскурсії (також проводять Центр туристичної інформації та агентство Патріот у замку). Час вибраний так, щоб нічого не накладалося. На екскурсії треба мати маску. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів