Поділитись:

Погуляйко звільнив Кирильчука через чутки про 20 тисяч доларів

Середа, 12 серпня 2020, 13:10

Голова Волинської обласної державної адміністрації Юрій Погуляйко прокоментував те, що суд поновив на посаді першого заступника Леоніда Кирильчука, якого звільнили наприкінці квітня

Про це йшлося в інтерв'ю, яке він дав виданню "ВолиньПравда"

Журналіст зазначив, що йому відомо про чутки, ніби Кирильчук потрапив у команду Погуляйка "через протеже", заплативши 20 тисяч доларів. Очільник ОДА відповів, що ці "розмови" стали причиною звільнення посадовця:

Я чув ці розмови. Як я вже сказав, я не став приводити із собою своїх друзів, які і порядні і професійні, аби мені не закидали «кумівства». Тому ставка робилася на місцевих. З паном Кирильчуком я ніколи не був знайомий раніше, мені його дійсно запропонували. Але щойно я почув розмови, про які ви говорите, відразу вирішив звільнити цю людину, аби не було зайвих чуток і не падала нехороша тінь на всю адміністрацію.

Коментуючи рішення суду про поновлення Кирильчука, Погуляйко зазначив наступне:

"Це тільки перша інстанція. Я переконаний, що остаточна крапка у судовій тяганині буде правильною". 

До слова, за час вимушеного прогулу Кирильчуку з бюджету повинні виплатити 94 134 гривень заробітної плати.

Нагадаємо, що Леонід Кирильчук раніше працював заступником Луцького міського голови Антона Кривицького. До слова, нещодавно у Волинській ОДА звільнили заступницю Погуляйка Тетяну Щербак та його радника Еміля Мікаїлова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів