Поділитись:

Скандал на Кравчука: ОСББ просить міськраду перевірити дозволи на будівництво

Понеділок, 10 серпня 2020, 11:00
Скандал на Кравчука: ОСББ просить міськраду перевірити дозволи на будівництво

У ОСББ на Кравчука, 15 у Луцьку провели збори мешканців і готують заяву у міську раду. 

Про це у коментарі ІА "Конкурент" повідомила мешканка будинку Анна Єкименко-Поліщук.

За її словами, ситуація навколо квартири №23, яку власниця хоче відвести під комерцію, особливо не змінилася за вихідні. Хіба що мешканцям вдалося провести збори, на яких майже одноголосно вирішили не давати дозвіл на облаштування окремого входу до квартири. 

"На даний час проведені збори, під час яких переважна більшість присутніх висловилась за заборону проведення  будь яких видів будівельних робіт  та встановлення конструкцій на приватизованій земельній ділянці ОСББ "Кравчука 15" власниками 23-ї квартири. Згідно Статуту, триває збір опитувальних листів серед мешканців, які не мали змоги бути присутніми на зборах", - розповідає у коментарі наша співрозмовниця.

Також зауважує, що, попри заяви адвоката власниці, ніхто із мешканців не обмежував доступ будівельників до квартири: у приміщення можна було потрапити через під'їзд. Камери відеоспостереження, встановлені на будинку, зафіксували, як підрядники безперешкодно заходять всередину таким чином. 

Також зі слів заступника начальника відділу ДАБІ Луцької міської ради Сергія Літвицького стало відомо, що згоди на реконструкцію квартири під будь-яку комерційну діяльність у міській раді не надавали. 

Наразі члени ОСББ везуть до міської ради заяву, в якій просять перевірити законність дій та  дозвільну документацію, якщо така є, власників квартири №23. 

Нагадаємо, мешканці ОСББ на Кравчука, 15 проти будівництва у будинку комерційного приміщення. Власниця вирішила не чекати рішення зборів мешканців про дозвіл на проведення робіт, і розпочала перепланування квартири №23. Обурені мешканці у п'ятницю, 7 серпня завадили будівельникам проводити роботи на приватизованій землі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів