Поділитись:

Лучани готуються до півмарафону: як проходять групові тренування (ФОТО)

Четвер, 06 серпня 2020, 17:27
Лучани готуються до півмарафону: як проходять групові тренування (ФОТО)

Dmytruk Luchesk Half Marathon стартує всього за 4 тижні і організатори вирішили показати на своїй сторінці у Фейсбук, як відбуваються групові тренування на стадіоні "Авангард". Традиційно тренування включає розминку, власне біг, загальну фізичну підготовку та заминку. Чимало учасників приходять зі своїми дітьми.

Нагадаємо, що сам півмарафон запланований на 6 вересня 2020 року і поки що триває реєстрації. Доступні дистанції в 5, 10 та 21 кілометр. Усі охочі можуть безплатно відвідати тренування, що у вівторок та четвер відбуваються на стадіоні "Авангард" о 19:00 та у неділю, о 8:00 біля центрального входу до парку імені Лесі Українки.

Багаторічним тренером бігунів є Роман Гаврилюк, а сам забіг відбудеться у Луцьку вже в п'яте.

Лучани готуються до півмарафону: як проходять групові тренування (ФОТО)Лучани готуються до півмарафону: як проходять групові тренування (ФОТО)Лучани готуються до півмарафону: як проходять групові тренування (ФОТО)Лучани готуються до півмарафону: як проходять групові тренування (ФОТО)Лучани готуються до півмарафону: як проходять групові тренування (ФОТО)Лучани готуються до півмарафону: як проходять групові тренування (ФОТО)Лучани готуються до півмарафону: як проходять групові тренування (ФОТО)Лучани готуються до півмарафону: як проходять групові тренування (ФОТО)Лучани готуються до півмарафону: як проходять групові тренування (ФОТО)Лучани готуються до півмарафону: як проходять групові тренування (ФОТО)Лучани готуються до півмарафону: як проходять групові тренування (ФОТО)Лучани готуються до півмарафону: як проходять групові тренування (ФОТО)Лучани готуються до півмарафону: як проходять групові тренування (ФОТО)Лучани готуються до півмарафону: як проходять групові тренування (ФОТО)Лучани готуються до півмарафону: як проходять групові тренування (ФОТО)Лучани готуються до півмарафону: як проходять групові тренування (ФОТО)Лучани готуються до півмарафону: як проходять групові тренування (ФОТО)Лучани готуються до півмарафону: як проходять групові тренування (ФОТО)

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів