Поділитись:

Шоу-арена й екстремальні атракціони: для луцького парку хочуть змін

Середа, 05 серпня 2020, 11:30
Шоу-арена й екстремальні атракціони: для луцького парку хочуть змін

Луцький підпрриємець, директор колективного підприємства "Центральний парк імені Лесі Українки" Павло Цапюк пропонує позбутися старих атракціонів, а натомість встановити нові. Окрім цього, розбудувати шоу-арену, де влаштовувати вистави, концерти, спортивні заходи тощо. Однак для реалізації задуму потрібна підтримка, каже він. 

Зокрема, Павло Цапюк має дві ідеї щоо модернізації парку. Про це він написав на своїй сторінці у фейсбуці. 

"Позбутися деяких старих атракціонів, на які буде несхвальний висновок експертизи, і в найближчі 2-5 років на їхньому місці встановити нові: сімейні, дитячі, екстремальні. Говоримо про 3-5 качель і про суму в районі 10-15 мільйонів гривень. У цьому плані ми маємо непоганий досвід минулого року, коли замовлені з Китаю новенькі автомобілі для автодрому стали справді хітом минулої осені. Таким чином ми перевірили виробника, логістику, а також реакцію відвідувчів парку – вони справді будуть активніше йти на нове і цікаве. І хоч вам, як майбутнім інвесторам, не обіцяємо окупність за 2 роки, проте цифри росту вкладу обіцяють бути досить цікавими", – наголошує він. 

Друга ідея – створення шоу-арени. 

"Шоу-арена – новий туристичний магніт, що має шанс постати на місці "танців на болоті". Пам’ятаєте? Це може стати першим в регіоні відкритим і одночасно накритим універсальним амфітеатром для щотижневих шоу, спортивних заходів, концертів на орієнтовні 1000 посадкових місць. Смілива ідея. І не дешева", – зазначає Павло Цапюк. 

Підприємець наголошує: хоче, аби весело і захопливо стало таки всім. 

"Ми в курсі про основні проблеми парку: сезонність, тобто погода. Дощ. Дощ закриває відразу всі качелі в будь-який день. Тупиковість напрямку. Атракціони як фінальна ціль походу? Для дітей 10-15 років ще так. Для сімей з дітьми, закоханих парочок, дружніх компаній, корпоративщиків вже пріоритети інші, і лише на качелі, хоч і ніби в центрі, вони не підуть кілометр від центру. Тож шоу-арена в тому форматі, в якому бачу я, однозначно створить "двіж" в цій локації", – пояснює він. 

Водночас реалізація проєктів вимагає чималого фінансування. Відтак Павло Цапюк просить підтримки. Своєю чергою обіцяє взяти на себе організаційну частину. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024