Поділитись:

У Луцьку розпочали «косметичний ремонт» Старого міста

П'ятниця, 31 липня 2020, 12:10
У Луцьку розпочали «косметичний ремонт» Старого міста

У заповіднику "Старе місто" у Луцьку розпочали відновлення фасадів. Косметичний ремонт міська рада проводить для того, аби це місце мало привабливіший вигляд. 

Першими об'єктами облагородження стали будинки №11 та №17 на вулиці Данила Братковського. Тут нанесли шпаклівку, "зашили" тріщини і готують їх до фарбування. 

Суттєві покращення помітно на "будинку з пташкою". Колись аварійна будівля нині тримається купи. Отвори під вікна і двері закрили тирсоплитами, стіни з рекламою наркотиків і курсу медитації очистили і зашпаклювали. 

"На сесії міської ради прийняли рішення оновити фасади на території Старого міста. Виділили кошти у розмірі мільйон гривень, розробили проекти, і зараз працюємо. У рамках програми передбачено оновлення 23 фасадів. Бюджети кожного коливаються у межах 20 - 30 тисяч гривень. Все те, що помальоване, посипане, подерте ми хочемо привести до якогось нормального стану. Зробити те, що не робили, мабуть, з часів незалежності України", - пояснює начальник департаменту ЖКГ Луцької міської ради Микола Осіюк

Разом із фасадами на вулиці Данила Братковського оновлюють "трилінку".

У Луцьку розпочали «косметичний ремонт» Старого містаУ Луцьку розпочали «косметичний ремонт» Старого містаУ Луцьку розпочали «косметичний ремонт» Старого містаУ Луцьку розпочали «косметичний ремонт» Старого міста

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів