Поділитись:

Вісім волинян отримали 200 балів із ЗНО: усі випускники з міст

Четвер, 30 липня 2020, 13:11

На 200 балів ЗНО на Волині склали дев’ятеро учасників. Вони – із Луцька, Володимира-Волинського і Ковеля. Про це розповіла завідувачка відділу Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти Алла Корнейко, повідомляє «Суспільне. Волинь».

Загалом в оцінюванні знань взяли участь майже 8200 учасників в області.

«У нас немає серед 200-бальників тих випускників, які представляють школи сіл і селищ. Представлений Луцьк, Ковель, Володимир-Волинський. Маємо дві 200-бальні оцінки з історії України. Дві 200-бальні оцінки з англійської мови, а також з хімії. Маємо по одному найвищому балу з біології, фізики та математики», - пояснює педагог.

Вона додає, що порогові бали знизили у зв’язку з карантинними умовами навчання.

Випускник Юрій Сергієнко планує подавати документи у навчальні заклади Луцька, Львова та Києва на хімічні спеціальності. Щойно він отримав бали з хімії:

«Результат доволі хороший: 188 балів. Тому що у цьому році хімія була доволі тяжка. Це був один із найтяжчих років. Було багато графіків. І графіки були тяжкі. Кілька помилок в задачах, одну із задач такого плану я вперше бачив в житті».

Він здав ЗНО із трьох предметів і вважає, що це найліпший спосіб перевірки знань. Випускник закінчив школу із золотою медаллю.

«Результати із української мови – 181 бал. З математики – 177. Найважче було готуватися до математики. Через карантин я не міг ходити в школу, бачити вчителів. До репетиторів я не ходив», - ділиться враженнями Юрій.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів