Поділитись:

Скільки коштує репетитор для ЗНО в Луцьку?

Понеділок, 02 березня 2020, 12:00
Скільки коштує репетитор для ЗНО в Луцьку?

Підготовка до ЗНО зараз у розпалі. Адже вже 24 березня завершується реєстрація, а 21 травня відбудеться перше тестування з математики.

Додаткову підготовку до тестів з репетиторами учні почали ще на початку навчального року. Поза тим, заповнити прогалини у певних предметах ще не пізно. Конкурент вирішив проаналізувати, скільки коштує година занять з репетитором. На онлайн платформах Асоціації репетиторів України, Освіта в Україні, Букі можна ознайомитися з професійною історією викладача та умовами роботи.

Працюють репетитори на дому в учня, приймають в себе вдома або проводять заняття по скайпу.

Тут можна відслідкувати досвід роботи, прочитати відгуки та подивитися як виглядає викладач.

Чи не найбільше пропозиції на послугу з підготовки до ЗНО з англійської мови, з інших іноземних мов викладачів значно менше. Це не є обов’язковий предмет для здачі, одначе саме його обирають чимало учнів. Вартість години роботи викладача коливається від 100 гривень і вище. На ціну впливає досвід педагогічної діяльності. Серед репетиторів є чимало носіїв мови, багато з них є студентами-іноземцями, для яких французька чи англійська мови рідні.  

Серед викладачів природничих наук – біології, географії, фізики – пропозицій не так багато. Вартість години занять приблизно 100-150 гривень за годину. А ось історії, української мови та математики – від 150 гривень за годину і вище. Ці предмети є обов’язковим для здачі.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів