Поділитись:

У Луцьку облаштують штаб-квартиру польських організацій

Середа, 29 липня 2020, 22:10
У Луцьку облаштують штаб-квартиру польських організацій

Новий Генконсул Республіки Польщі в Луцьку Славомір Мішяк сподівається, що зовсім скоро в Луцьку вдасться відремонтувати та обладнати будівлю, яку вже придбали, і організувати штаб-квартиру чотирьох польських організацій.

Про це йдеться на сайті польського Сейму.

"Заявка на проєкт була подана, наскільки мені відомо, фінансування буде виділено на розсуд Міністерства закордонних справ із коштів на інфраструктуру", – зазначив він. 

Також він зазначив, що хотів би, аби польські організації надалі розвивали свою співпрацю з партнерами з Польщі, а також з українськими організаціями.

"Я маю на увазі особливо молодих людей, скаутів, які вже співпрацюють, наприклад, з найбільшою українською скаутською організацією "Пласт". Існує багато потенційних напрямків співпраці, наприклад, спільний догляд за пам'ятними місцями, спільні подорожі, табори, рекламні заходи", – наголосив Генконсул. 

Нагадаємо: Генеральний консул Республіки Польщі у Луцьку Вєслав Мазур, який обіймав цю посаду з 2017 року, пішов у відставку. Замість нього консульство очолить Славомір Мішяк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів