Поділитись:

Стару частину Луцька озеленили (фото)

Понеділок, 27 липня 2020, 15:03

Група «Новий подих Старого міста» ініціювала благоустрій клумб біля будинку Косачів, костелу святих Петра і Павла та монастиря шариток. Ландшафтний дизайн усіх трьох клумб розробив член команди Сергій Курбатов. Всі підібрані ним рослини є багаторічними.

Про це повідомили активісти у фейсбуці. 

Проєкт реалізовувався спільно з відділом екології Луцької міської ради та за сприяння управління культури з питань релігій та національностей ОДА. А також з допомогою благодійників. 

«Нові клумби однозначно стануть унікальною візитівкою на вході в Старе місто, радуючи око лучан і гостей», – запевнили ініціатори. 

Рослини висаджували: члени команди «Нових подих Старого міста»: дитячий письменник Наталя Гуркіна з донечкою Софійкою, Анатолій Форманюк, Юлія Сухоставська, Юрій Щербик, Володимир Окладний; Оксана Тарабанюк – керівник екології міста Луцька; настоятель костелу отець Павло; Роман Власюк, Marcin Ciesielski; родина Володимира Редкача; родина Тараса Яковлева" Дмитро Климук; Ельвіра Захарченко – представник управління культури з питань релігії та національностей ОДА; гості з Польщі; Андрій та Оксана – молодята, які 24 липня перед Богом поєднали в костелі свої долі; луцькі лицарі «АйнаБера»; багато лучан та туристів з Рівного, Києва, Польщі.

«Бережіть заповідник, який є спадщиною від наших предків. Це те, що ми маємо у доглянутому стані передати своїм внукам!» – наголосили активісти.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
28 березня 2024
27 березня 2024
15:34
26 березня 2024
16:46
12:02
25 березня 2024
24 березня 2024