Поділитись:

На ринку в Києві знайшли вибухівку

Вівторок, 21 липня 2020, 15:30

Вибухотехніки знешкодили два саморобні вибухові пристрої на ринку «Мінський».

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко на своєму телеграм-каналі. 

"Близько 12:00 години дня анонім повідомив на лінію "102" про замінування двох автокіосків за адресою Оболонський проспект, 26. Правоохоронці та вибухотехніки перевірили цю інформацію та виявили небезпечні предмети. Всіх людей терміново евакуювали. Периметр навколо кіосків взяли під контроль правоохоронці та рятувальники.  Вибухівку, закріплену між легковою автівкою та автокіосками, знешкодили. Будьте уважними і обережними! Не варто нехтувати повідомленнями про замінування! Бо не всі вони, на жаль, виявляються хибними", – повідомив Кличко. 

До слова, також небезпечний предмет знайшли на луцькій автостанції

Нагадаємо: 21 липня поліція Волині отримала повідомлення від терориста, який заявив, що взяв у заручники людей на Театральному майдані міста.  Центр Луцька перекритий і для людей, і для автомобілів. Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко прокоментував захоплення заручників у центрі Луцька. Також він назвав ім'я зловмисника. ІА «Конкурент» знайшло сторінку терориста в твітері. Зокрема, там він опублікував вимоги, а раніше публікував відео

Згодом на події відреагував Президент України Володимир Зеленський. Він заявив, що взяв ситуацію під особистий контроль.  

Терорист ще є автором книги "Філософія злочинця", випущеної у 2014-му році. Тираж книги: 400 екземплярів, 560 сторінок. 

Наразі очікують на пресбрифінг глави МВС Арсена Авакова. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів