Поділитись:

У телефонній розмові "луцький терорист" заявив, що замінував не лише автобус (аудіозапис)

Вівторок, 21 липня 2020, 14:21
У телефонній розмові «луцький терорист» заявив, що замінував не лише автобус (аудіозапис)

Чоловік, який взяв у заручники пасажирів автобуса, передав журналістам свої вимоги й заявив, що заміновано не лише автобус, але також закладено вибухівку десь у Луцьку.

Про це пише Українська правда, посилаючись на аудіозапис, який передав журналістам син однієї з заручниць, та луцьких журналістів із видання "Район".

Жінка у телефонній розмові попросила сина зв’язатися з виданням "Цензор", щоб більше журналістів прибули на місце події і висвітлювали її. Потім вона передала слухавку чоловікові, який захопив автобус.

"Я вибачаюся, що твоя мама тут опинилася зі мною, але така вже сталася ситуація. Зараз я на вайбер твоєї мами скидаю свої вимоги. Ти шукаєш якомога більше журналістів – і скидаєш їм поштою, по телефонах. Вимоги тобі мама передасть.

Поясниш ситуацію, що в Луцьку захоплено автобус, повний людьми, корочє. Заміновано все, в автобусі – куча вибухівки, автоматичної зброї. Крім того, міна є в Луцьку, заложена окремо. Вимоги має влада виконати. Вимоги дуже прості", – сказав чоловік.

У телефонній розмові «луцький терорист» заявив, що замінував не лише автобус (аудіозапис)

Вимоги луцького терориста, які він оприлюднив через заручницю та у Twitter

Нагадаємо: 21 липня поліція Волині отримала повідомлення від терориста, який заявив, що взяв у заручники людей на Театральному майдані міста.  Центр Луцька перекритий і для людей, і для автомобілів. Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко прокоментував захоплення заручників у центрі Луцька. Також він назвав ім'я зловмисника. ІА «Конкурент» знайшло сторінку терориста в твітері. Зокрема, там він опублікував вимоги, а раніше публікував відео

Згодом на події відреагував Президент України Володимир Зеленський. Він заявив, що взяв ситуацію під особистий контроль.  

Терорист ще є автором книги "Філософія злочинця", випущеної у 2014-му році. Тираж книги: 400 екземплярів, 560 сторінок. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів